ikubINFO Software Solutions Shpk. është një nga kompanitë lider të zhvillimit të programeve kompjuterike në Shqipëri.

Kompania ka në portofolin e saj një seri sistemesh të suksesshme të aplikimeve online.

Klientët tanë janë nga sektori publik, drejtësia, arsimi, institucione ndërkombetare, si dhe sektori privat.

Kompania ka aktualisht tetë zhvillues të nivelit të lartë (senior) dhe më shumë se dhjetë programues dhe profesioniste IT në stafin e saj.
Deri ne vitin 2013,
ikubINFO Software Solutions Shpk. do te arrije te jete kompani lider per aplikimet software te e-Qeverisjes dhe portaleve web te informacionit.
We DO deliver on Time and at the Highest Quality
We DO NOT compromise with Professionalism and Ethics
We are constantly in pursuit of Cutting Edge Technologies
Good Staff is crucial to Company’s success
We create Friendly Environment for all staff, partners, and clients
service1 Zhvillim Sistemesh Software

service2 Mirëmbajtje Sistemesh Software

service3 Sisteme të Menaxhimit të Përmbajtjes

service4 Reklamin Online

service5 Zhvillim dhe dizenjim faqe web

service6 Shërbim Konsulence IT

service7 Trajnim dhe Edukim në IT
company.ikub.al ikubinfo.al ikubinfo-intelligent.al pragmatic.al